Smart Bolg Title

Garduri vii

Postat de
Se întâmplă ca gardurile vii de lungă durată să se rarefieze la baza lor, astfel încât acestea ar trebui să fie tăiate mai frecvent atât pe partea de sus cât și pe lateral. Gardurile vii nu trebuie să fie de forme geometrice stricte, ci pot fi și de forma neregulată, arătând astfel casualitate și creativitate. De asemenea, materialul vegetal pentru gard viu poate varia și poate fi amestecat în moduri diferite, ducând la o bogăție de texturi și fo

Lucrul cu ferăstrăul

Postat de
Mențineți o suprafață de lucru curată. Spațiul de lucru aglomerat poate duce la accidente.Nu utilizați ferăstrăul în apropierea lichidelor și a gazelor inflamabile.Utilizați întotdeauna ochelari de protecție atunci când lucrați cu ferăstrăul. Utilizați o mască de față dacă lucrați într-un mediu cu praf.Nu folosiți niciodată aparatul în condiții umede.

Pregătirea lemnelor de foc

Postat de
Tăiați lemnul la cele mai mici mărimi posibile deoarece, în acest fel, creșteți suprafața în contact cu aerul din jur și astfel sporiți și accelerați procesul de uscare.

Lucrul cu drujba

Postat de
Garniturile de protecție pentru urechi sunt eficiente în ceea ce privește protecția împotriva zgomotului ridicat, în timp ce ochelarii de protecție asigură o siguranță împotriva șocurilor. În timp ce lucrați, este foarte important să folosiți pantaloni și cizme de protecție care oferă de asemenea siguranță și o reacție posibilă în cazul unei situații imprevizibile. Pornirea ferăstrăului cu lanț este cea mai bună atunci când motorul este rece. Exi

Irigarea

Postat de
Irigarea reprezintă o acțiune hidrotehnică pentru îmbunătățirea caracteristicilor fizice ale solului prin adăugarea apei în vederea stabilirii umidității optime în timpul vegetației, asigurând astfel o recoltă optimă.
Se arată 1 to 5 of 9 (1 Pages)