Blog Gradinarul Gospodar

Gama variată de mașini de tuns iarba Villager

Postat de
Sunt disponibile doua modele de motor : electrice si pe benzina . Aceste masini de tuns iarba asigura eficiența, confort, satisfacție și siguranță în timpul utilizării. Usor manevrabile, design atrăgător și întreținere ușoară - soluția ideală pentru gospodarii care doresc o mașină de user-friendly. Concepute pentru utilizarea în grădini mici și mijlocii.

Zdrobire sau mărunțire?

Postat de
Pentru a alege un dispozitiv adecvat, este important să știți ce puteți face cu biomasa zdrobită și ce să faceți cu o biomasă mărunțită.

Sudura

Postat de
Sudura manuală prin sudură cu arc (MMA) sau prin sudare prin lipire este un proces care topeste și unește metalele prin încălzirea lor cu ajutorul unui arc metalic între electrodul metalic acoperit și piesa de prelucrat. Învelișul exterior al electrodului ajută la realizarea arcului și asigură gazul de protecție și o bandă de zgură pentru a proteja sudura împotriva contaminării. Miezul electrodului asigură cea mai mare parte a metalului care umpl

Mașini de găurit

Postat de
Regula principală cu mașinile de găurit - cu cât motorul este mai puternic, cu atât aplicabilitatea aparatul este mai largă. În funcție de utilizare pot fi: șurubelnițe electrice, ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, bormașini electrice fără fir.

Încărcați-vă bateriile!

Postat de
Bateriile descărcate cu siguranță vă pot distruge planurile. Caracteristica de bază a redresorului este încărcarea bateriilor sau reîncărcarea suplimentară, a mașinilor de lucru și a diferitelor vehicule de teren. Acestea pot avea 6, 12 sau 24 V, și puteri diferite în Ah.
Se arată 1 to 5 of 21 (1 Pages)