Tocatoare pentru tractor - Gradinarul Gospodar
Tocatoare

           

            Tocatoare pentru tractor ideale pentru suprafeţe verzi, livezi, pepiniere, vii, culturi în seră şi pentru grădinărit. Aceste tocatoare sunt destinate tractoarelor mici cu puterea motorului intre 15 si 50 CP. Latimea de lucru variaza intre 105 cm si 150 cm, fiind disponibile tocatoare cu latimile: 100, 105, 115, 125, 130, 155 si 180 cm. Exista posibilitatea de a echipa tocatorul cu palete pentru gazon, cutite de scarificat sau ciocane. Echipament de baza: cutite Y si rulou pentru controlul adancimii montat in spate pe rulmenti cu bile. Evacuare laterala, reglabila.
     
            Mai jos regasiti un exemplu video al unui tocator profesional pentru tractor: RBPL 125

Tocatoare 

Subcategorii

 • Tocatoare standard

              Tocatoare standard pentru tractor MAJAR cu prindere in trei puncte cu dezaxare laterala de 10 cm. Transmisia fara limitator de cuplu inclus. Antrenare prin curele trapezoidale. Cutie de transmisie cu roata libera incorporata. Echipament de baza: cutite "Y" si rulou pentru controlul adancimii montat in spate pe rulmenti cu bile. Evacuare laterala, reglabila.

 • Tocatoare profesionale

              Tocatoare profesionale MAJAR cu prindere in trei puncte cu dezaxare laterala de 10 cm. Transmisia fara limitator de cuplu inclus. Antrenare prin curele trapezoidale. Cutie de transmisie cu roata libera incorporata. Echipament de baza: cutite "Y" si rulou pentru controlul adancimii montat in spate pe rulmenti cu bile. Evacuare laterala, reglabila.

 • Tocatoare pentru...

             Tocatorile pentru livezi și vii sunt destinate în primul rând pentru mărunțirea de reziduuri de plante, buruieni si iarba. De asemenea pot fi folosite pentru întreținerea tuturor zonelor agricole, publice, zone necultivate sau neglijate. Datorita rotorului echilibrat de mare viteză, reziduurile de plante sunt maruntite cu precizie în bucăți, transformandu-le in îngrășământ, astfel îmbunătățind calitatea si fertilitatea solului fara a fi nevoie de utilizarea îngrășămintelor anorganice. Acest lucru reduce în mod direct costurile de producție agricolă iar randamentul crește.
 • Tocatoare polivalente  Prindere in 3 puncte. Orientare -50 ° până la + 90 ° - necesită două distribuitoare cu dublă acțiune. Tocatoare polivalente pentru tractoarele cu o greutate minimă de 700 kg. Limitator de cuplu cu surub de ruptura inclus. Antrenare prin curele trapezoidale. Cutie de transmisie cu roata libera incorporata. 

  Echipament de baza: cutite Y si rulou pentru controlul adancimii montat in spate pe rulmenti cu bile, deflectoarele laterale reglabile.