Echipamente Villager - Gradinarul Gospodar
Echipamente si unelte gradina

             Produsele Villager sunt caracterizate prin design-ul ergonomic exclusiv cu functii practice, fiind destinate utilizarii profesionale, semiprofesionale precum si hobby. Villager unifica un spectru larg de produse de inalta calitate cu preturi accesibile. Dezvolatrea constanta, perfectionarea, tehnica de ultima genereatie precum si introducerea de produse inovative sunt principalele avantaje Villager.

Echipamente si unelte gradina 

Subcategorii

 • Tractorase de cosit

                

  Este un produs ce satisface toate nevoile celor mai exigenti clienti in calitatea si cantitatea de cosit .

  Villager oferă două tipuri de tractorase de cosit motorizate : cu sac colector sau cu evacuare laterala, cu latimile de lucru 84 respectiv 98 de cm. Propulsate de un motor de încredere Briggs & Stratton, sistem anti-vibratie, cu o capacitate a motorului de 344 cm ³, respectiv 500 cm ³.  Indeplinește toate cerințele necesare în cosit gazon, urca pante până la 15 °.

 • Masini de tuns iarba

  Sunt disponibile doua modele de motor : electrice si pe benzina . Aceste masini de tuns iarba asigura eficiența, confort, satisfacție și siguranță în timpul utilizării. Usor manevrabile, design atrăgător și întreținere ușoară - soluția ideală pentru gospodarii care doresc o mașină de user-friendly.

  Concepute pentru utilizarea în grădini mici și mijlocii .

               

 • Drujbe

       Drujbe electrice sau pe benzina. Sunt disponibile intr-o gama variata de modele in functie de nevoile dumneavoastra.    

       Drujbele pe benzina sunt ușor de utilizat avand un cuplu mare ce oferă rezultate excelente. Sunt puternice si eficiente . Carcasa drujbelor este fabricata din magneziu, mânerul frontal este proiectat pentru a reduce riscul de rănire iar mânerul din aluminiu este atent prelucrat pentru o siguranta sporita . Sunt caracterizate prin tensionarea lanțului lateral, filtru de aer dublu, pompa de ulei reglabila.

             

 • Trimmere

               Trimmerele Villager sunt ideale pentru muncile de intretinut gradina, perfecte pentru mentinerea si curatarea  gardurilor vii, joase precum si cele inalte, gazon, peluze, spatii greu accesibile .

 • Motoburghie de pamant

  Motoburghiele de pamant Villager sunt concepute pentru a fora găuri mici pentru diferite lucrari (vii, culturi, garduri, plantarea de pomi fructiferi, etc.). Modelul VPH 43 este destinat pentru o persoană, în timp ce modelul VPH 173 necesită prezența a doi operatori deoarece are o putere mult mai mare.

                

 • Atomizoare

               

  Atomizoarele Villager sunt  folosite pentru dezinfectarea și tratarea recoltelor, plantațiilor mici și pepinierelor. Modelele pe care le punem la dispoziție sunt simplu de folosit, ușor de manevrat și au în dotare suporturi pentru a fi purtate în spate și curele inteligent proiectate.

  Aceste produse sunt recomandate și pentru prevenirea bolilor și a paraziților unor plante precum bumbac, orez, grâu, pomi fructiferi dar și în plivirea chimică și protejarea legumelor. Sunt pe benzina, electrice dar si manuale.

   

 • Pompe de apa

              

  Villager oferă pompe puternice pentru utilizari diferite folosite la transportul apei din puturi, lacuri, fantani in scopul alimentarii diversilor consumatori. Aceasta gama de produse cuprinde: pompe de apa domestice, pompe de apa submersibile (pentru ape murdare sau curate), pompe pentru gradina, pompe de apa electro-vibrante, motopompe, hidrofoare, accesorii.

 • Motocoase

  Motocoasele Villager de umar sunt recunoscute și de încredere, ideale pentru tăierea arbuștilor, ierbii, tufisurilor și curatarea grădinii de vegetația nedorita.

 • Motocultoare

  Sunt perfecte pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum : plug de arat, plug de bilonat, prasitoare, sistem de cosire, remorca etc.

 • Motosape

               

  Motosapele Villager au latimi de lucru cuprinse intre 60 si 90 cm . Sunt puternice si eficiente pentru gradina, solariile de langa curtea casei sau pe terenurile mici. Se pot executa, usor, prelucrari de teren pentru pregatirea razoarelor pentru seminte, extirparea buruienilor, introducerea in sol a ingrasamintelor organice si sintetice. 

 • Tocatori crengi si...

  Tocatoare crengi si resturi vegetale de înaltă performanță cu zgomot redus. Au o gura de umplere mare care usureaza introducerea crengilor pentru taiere. Comutatorul de siguranță integrat ofera un maxim de securitate. 

 • Suflante si aspiratoare

             Cu aspiratorul de grădină / suflanta, îndepărtaţi fără probleme frunzele de pe rampele de acces şi terase cât şi din alte zone. Aspiratorul de frunze vă eliberează grădina de frunzele nedorite, le fărâmiţează, aducându-le la o zecime din cantitatea iniţială, pentru o mai bună biodegradare şi transformare în compost, putând fi pe deasupra reechipat şi utilizat ca suflantă de frunze. Sunt atat pe benzina cat si electrice fiind construite pentru confort si eficienta.

 • Despicatoare lemn

  Masinile de despicat lemne, Villager, sunt puternice, sigure si usor de folosit. Cu aceste masini, lemnul de foc se despica rapid si precis. Va oferim masini monofazice ce au o forta de despicare de 6 T si 8 T  sau masina trifazica cu forta de despicare de 12 T . Aceste trei modele sunt echipate cu un cutit aditional care despica lemnul în patru părți.

 • Topoare

             Fie ca sunt folosite pentru despicarea lemnului de foc sau taierea unui copac subred, iarna, un topor este o necesitate. Le-ati gasit pe cele mai bune ! 

                                                           

 • Pulverizatoare

             

  Pulverizatoarele Villager -  masini de stropit culturile impotriva daunatorilor utilizate in special in viticultura, horticultura, pomicultura, legumicultura si peisagistica. 

 • Aparate de spalat cu...

  Villager va oferă o gamă extrem de largă de masini de spalat cu presiune atat cu apă rece cat și cu posibilitatea de alimentare la apa calda. Au o arie larga de acoperire. Ideale pentru curatarea in jurul casei, garajului, etc. Modelul VHW 150 H se dovedeste a fi indispensabil pentru curatarea zonelor extinse in aer liber, spatiilor industriale cu masini sau orice alte situatii in care este necesara apa calda.

 • Freze de zapada

        

  Frezele de zapada Villager sunt usor de utilizat, putand fi folosite chiar si in conditiile depunerii unui strat gros de zapada. Sunt atat electrice cat si pe benzina . Ideale pentru curatat drumuri, alei, trotuare, locuri de parcare, gradini, etc.

 • Echipamente de protectie

   

  Cu echipamentele de protectie de la Villager va puteti bucura de fiecare zi de lucru. Dispunem de o gama larga de dispozitive, accesorii, uleiuri, echipamente de siguranta pentru ochi, urechi, cap cat si manusi si bocanci . 

 • Consumabile


  Consumabilele se regasesc intre ulei de motor, fir de nylon pentru motocoase, lame/capete de taiere, lanturi - lame drujba, etc.
 • Foarfece
  Foarfecele de gradina sunt ideale pentru taierea crengilor, florilor, viilor, etc . Sunt fiabile, usor de manuit, avand o calitate superioara. Acestea sunt prevazute cu lame din otel inoxidabil, rezistente la rugina.
 • Multi-tool

  Instrumentul de înaltă calitate Multi Tool din Gama Neagra, cu functie  2 in 1 , prevăzut cu un motor de înaltă performanță de 25,4 cm³, 1.02CP, motor in 2 timpi pe benzină, ii permite să se ocupe de o mare varietate de sarcini atat in gradina cat si in si livada.