Gama completa pentru intretinerea gazonului - Gradinarul Gospodar
Gama gazon

Accesorii gandite pentru a oferi o solutie completa pentru intretinerea gazonului. Garantam calitatea exceptionala!

Gama gazon 

Subcategorii

 • Aeratoare cu cadru

             Aeratoare profesionale. Latimi de lucru : 130 sau 180 de cm. Dispune de mai multe echipamente cu o gama variata de dinti (deschisi, recuperatori sau non-recuperatori), cutite si rulouri de dimensiuni diferite. Lungimea dintilor/cutilelor de la 10 la 20 cm. Se pot achizitiona separat echipamentele putand fi atasate apoi de cadrul aeratorului. Optional : cuva pentru umplere cu apa, rulou de spate, razuitor, repartitor hidraulic, etc.

             Cutitele, dintii si ruloul se pot achizitiona separat.

 • Distribuitoare de nisip

               Doua modele disponibile. Latimi de lucru: 100 cm sau 150 cm. Incarcatura utila: 1100 Kg sau 1500 Kg. Poate fi tractat sau semi-purtat.

 • Tavalugi

              Tavalug echipat cu razuitor reglabil, trei tipuri de prindere in functie de model - prins in trei puncte, tractat prin carlig sau sapa. Rulou simplu cu diametrul de 40 cm si cu o grosime de de 6 mm.

 • Aerator polivalent

             Aerator si rulou tractat. Se poate atasa la masina de tuns iarba sau ATV. Echipat cu sistem hidraulic, rotile de transport se ridica atunci cand este pus in functiune. Poate fi controlat prin telecomanda. Posibilitate de a adauga mai multe echipamente pentru diferite utilizari (cutite sau dinti de la 10 la 20 cm). Prinderea se poate face prin inel, carlig sau sapa.

 • Sisteme de irigat

             OLYMPE este numele gamei de irigat fabricat de Majar, Franta. Functioneaza pe baza presiunii, dispune de un ghidaj al furtunului care la sfarsitul cursei acesta se retrage automat. Garantam valoarea exceptionala a produsului.