Cositori - Gradinarul Gospodar
1. Cositori

             Cositori ideale pentru peluze, gradini, zone sportive, parcuri, vii, pepiniere, suprafete agricole,etc. . Destinate microtractoarelor intre 12 si 70 CP. Latimi de lucru cuprinse intre 90 si 310 cm. Dubla evacuare, prin spate sau laterala. Prindere standard, prin fata sau prin spate. Posibilitate de a adauga kit de mulcire. Piese de schimb.

1. Cositori 

Subcategorii

 • Monolame

              Cositoare monolama pentru micro-tractoare intre 12 si 20 CP avand o latime de lucru 100 cm. Dispune de un rotor cu doua cutite avand evacuarea prin spate sau laterala. Inaltimea de taiere este reglabila : intre 2.5 si 9 cm. Bratul rotii pivotante este ranforsat. Rotatia este de 540 RPM. Include roata libera de transmisie.

 • Cu trei lame

              Pentru micro-tractoare 15 si 70 CP avand latimi de lucru : 120 - 150 - 180 cm. Prindere standard, prin spate sau prin fata. Trei rotoare cu cate doua cutite. Evacuare prin spate sau laterala. Inaltimea de taiere este reglabila: intre 2.5 si 9 cm. Bratul rotii pivotante este ranforsat.

 • Cu cinci lame

              Pentru micro-tractoare intre 50 si 70 CP avand latimi de lucru intre : 120 - 150 - 180 cm. Prindere prin spate. Cinci rotoare cu cate doua cutite. Evacuare prin spate. Inaltimea de taiere este reglabila: intre 2.5 si 9 cm. Bratul rotii pivotante este ranforsat. Rotatia lamelor este de 540 RPM.

 • Cositori compacte

              Cositori compacte standard ideale pentru suprafete usoare cu ierburi, uscaturi destinate micro-tractoarelor intre 15 si 25 CP sau pentru grosiere, folosite pe suprafete grele cu maracini, ierburi, coceni, destinate micro-tractoarelor pana la 40 CP. Acestea din urma sunt echipate cu platou port-lama antisoc. Transmisia fara limitator de cuplu inclus. Patine fixe. Inaltimea de taiere este reglabila si se face din patina centrala pe trei inaltimi de taiere. Dezaxare 15 cm. 

 • Cositori laterale

  Cositorile cu disc rotativ FPM au prinderea in spate,  proiectate pentru tăierea tuturor tipurilor de plante furajere, iarbă cat si pentru cosirea in zonele de-a lungul drumurilor, etc. Aceste cositori au rata ridicata de lucru, consum redus de energie și pot fi folosite în condiții dificile, cum ar fi: iarba aplatizata și încurcata , teren umed, teren cu denivelari, pante sau în timpul precipitațiilor moderate, etc.