Utilaje agricole pentru tractor - Gradinarul Gospodar
Utilaje agricole pentru tractor

           

Un gospodar adevarat are nevoie de utilaje agricole, iar datorita tehnologiei, munca devine mult mai simpla si mai eficienta.

Utilaje agricole pentru tractor:  din aceasta categorie fac parte produse precum scarificatoare, pluguri, semanatori, fertilizatori, prese de balotat, cositori, tocatoare, rarite, freze rotative, cositori, lame de nivelat, cultivatoare, grape, bene basculabile.

La Gradinarul Gospdoar veţi beneficia de sfaturile competente ale consultantilor nostri de vanzari care vă pot sprijini în alegerea utilajelor agricole potrivite nevoilor dumneavoastră alături de soluţii de finanţare ale acestora.

In functie de tipul de munca agricola si de necesitatile fiecarui gospodar, utilajele agricole disponibile sunt impartite in categorii:

Utilaje agricole pentru tractor 

Subcategorii

 • Cositori

               Oferta noastra cuprinde cositori monolame, cositori cu trei lame, cositori compacte pentru ierburi usoare si grosiere si cositori laterale pentru tractor. Aceste cositori sunt ideale pentru peluze, gradini, zone sportive si parcuri, vii, pepiniere, suprafete agricole,etc. . Destinate microtractoarelor intre 12 si 70 CP. Latimi de lucru cuprinse intre 90 si 310 cm. Dubla evacuare, prin spate sau laterala. Prindere standard, prin fata sau prin spate. Cositorile MAJAR au posibilitatea de a li se adauga kit de mulcire. Oferim deasemenea si piese de schimb.

 • Tocatoare

             

              Tocatoare pentru tractor ideale pentru suprafeţe verzi, livezi, pepiniere, vii, culturi în seră şi pentru grădinărit. Aceste tocatoare sunt destinate tractoarelor mici cu puterea motorului intre 15 si 50 CP. Latimea de lucru variaza intre 105 cm si 150 cm, fiind disponibile tocatoare cu latimile: 100, 105, 115, 125, 130, 155 si 180 cm. Exista posibilitatea de a echipa tocatorul cu palete pentru gazon, cutite de scarificat sau ciocane. Echipament de baza: cutite Y si rulou pentru controlul adancimii montat in spate pe rulmenti cu bile. Evacuare laterala, reglabila.
       
              Mai jos regasiti un exemplu video al unui tocator profesional pentru tractor: RBPL 125

 • Fertilizatoare

  Oferta noastra include fertilizatoare purtate si fertilizatoare tractate pentru ingrasamant sau sare. Capacitate de la 100 pana la 340 de litri. Destinate microtractoarelor intre 8 si 25 CP.

 • Freze rotative

             Freze agricole destinate sa execute diferite lucrari de maruntire si afânare a solului în vederea pregatirii patului germinativ sau lucrari de prasit, la adâncimi de 6-25 cm, pentru culturile de câmp, pomicultura , viticultura , legumicultura. Frezele de sol asigura o buna maruntire si afânare si permit folosirea completa a puterii sursei de energie. Modele disponibile: freze agricole simple, semi-profesionale si profesionale. Toate modelele au dezaxare maxima laterala. Destinate microtractoarelor intre 10 si 70 CP.

 • Lame de nivelat

              Lame frontale pentru nivelat sau optional pentru zapada. Destinate microtractoarelor de la 12 la 50 CP. Cu latimi de lucru cuprinse intre 120 si 230 cm. Lamele dispun de placa frontala de prindere adaptabila mai multor tractoare mici. Modele disponibile: simple cu unghiuri de orientare sau cu ridicare hidraulica prin cuplaj push-pull.

 • Pluguri

           Oferta noastra cuprinde pluguri simple, pluguri reversibile, pluguri reversibile cu retur hidraulic si pluguri cu doua brazdare marca MAJAR. Confectionate din fier plin, durabile. Pluguri destinate tractoarelor mici cu puterea intre 12 si70 CP. Optional se pot achizitiona separat kiturile hidraulice pentru plug.

           Mai jos regasiti demonstratia video pentru plugul reversibil RM30AC9
 • Cultivatoare

             

              Oferta noastra cuprinde cultivatoare simple si cultivatoare profesionale pentru tractor marca MAJAR destinate pregatirii patului germinativ al solului. Modele simple, profesionale, profesionale cu arcuri. Echipate cu dinti pentru orice tip de teren: dinti elastici, rigizi sau flexibili. 

 • Plug pentru scos cartofi

           

             Pluguri de scos cartofi pentru culturi mari sau mici cu tija. Marginea taisului este tratata pentru protejarea cartofului.

 • Grape

               Grapele se folosesc pentru pregatirea patului germinativ în vederea semanatului, respectiv maruntirea bulgarilor rezultati în urma araturii, afânarea si nivelarea solului, distrugerea buruienilor. Grapele se mai utilizeaza pentru spargerea crustei formate la suprafata solului. Model purtat in 3 puncte cu dinti interschimbabili cu o lungime de 20 cm.

 • Cadre de accesorii

               Pentru prinderea echipamentelor pentru microtractoare cu tija de prindere. Cu o brida, doua sau trei.

 • Rarite

              Rarite reglabile simple sau ranforsate. 

 • Bene basculante

             

               Bene basculante pentru microtractoare cu incarcatura utila de la 250 la 400 Kg. 

 • Scarificatoare

               Cu 3 sau 5 dinti. Pentru maruntirea bulgarilor rezultati în urma araturii, afânarea si nivelarea solului, distrugerea buruienilor.

 • Foreze de pamant

  Burghiul pentru sapat gropi vertical, este un utilaj cu prindere in 3 puncte si angrenat prin priza de putere a tractorului. Atasabil tractoarelor de minim 35CP.

  Burghiul de pamant este proiectat pentru a sapa usor, practic si eficient gropi pentru: stalpi de gard, plantat pomi si copaci si indicatoare rutiere.

 • Greble mecanice

  Grebla de fân este proiectata pentru greblarea, răspândirea si intoarcerea masei cosite, care scurtează timpul de uscare. Din cauza bunei adaptari la conturul solului, acest tip de grebla este potrivita pentru orice tip de teren. Datorită construcției simple și robuste, este foarte fiabila și ușor de utilizat, 

 • Balotiere

  MOUNTAINPRESS
  este o gamă de prese de balotat mici, care presează fânul, rulând-o în baloturi cilindrice.
  Mașinile de balotat MOUNTAINPRESS produc o cantitate de fân de 20/25 kg, în medie, la fiecare 40 de secunde.
  Puterea totală pe oră este de aproximativ 1.500 kg de fân.

  Camera de presiune staționară este formată din role de aluminiu care formează baloturi de fân "moi". Miezul presat permite fânului sa aiba o transpirație adecvată și împiedica formarea mucegaiului. Pe partea exterioară, balotul este puternic presat pentru a crea un strat protector rezistent la apă.

  Balotul este presat pentru a-si pastra calitatea prin mentinerea semintelor si a florilor in interiorul baloturilor.

  Toate balotierele MOUNTAINPRESS înfășoară baloții printr-o plasă rezistentă la radiații UV.

  Datorită manevrabilității, înălțimii reduse și a centrului scăzut al greutății, presele cu balotat MOUNTAINPRESS sunt ideale și pentru lucru in zonele deluroase și muntoase. Dimensiunile lor mici le fac potrivite chiar și pentru lucrările de îngrijire a solului.