Accesorii pentru tractoare - Gradinarul Gospodar
Accesorii pentru Tractor

            Accesorii fiabile pentru tractoare cu putere cuprinsa intre 10 si 70 CP. Garantam calitatea!

Accesorii pentru Tractor 

Subcategorii

 • 1. Cositori

               Cositori ideale pentru peluze, gradini, zone sportive, parcuri, vii, pepiniere, suprafete agricole,etc. . Destinate microtractoarelor intre 12 si 70 CP. Latimi de lucru cuprinse intre 90 si 310 cm. Dubla evacuare, prin spate sau laterala. Prindere standard, prin fata sau prin spate. Posibilitate de a adauga kit de mulcire. Piese de schimb.

 • 2. Tocatori

             

              Ideale pentru suprafeţe verzi, livadă, pepiniere, vii, culturi în seră şi pentru grădinărit. Pentru microtractoare de la 15 la 50 CP. Latimi de lucru de la 105 cm la 150 cm. Posibilitate de a echipa tocatorul cu palete pentru gazon, cutite de scarificat sau ciocane. Echipament de baza: cutite Y si rulou pentru controlul adancimii montat in spate pe rulmenti cu bile. Evacuare laterala, reglabila.

 • 3. Fertilizatoare

             

               Fertilizatoare purtate sau tractate pentru ingrasamant sau sare. Capacitate de la 100 pana la 340 de litri. Destinate microtractoarelor intre 8 si 25 CP.

 • 4. Freze rotative

             Freze agricole destinate sa execute diferite lucrari de maruntire si afânare a solului în vederea pregatirii patului germinativ sau lucrari de prasit, la adâncimi de 6-25 cm, pentru culturile de câmp, pomicultura , viticultura , legumicultura. Acestea asigura o buna maruntire si afânare a solului si permit folosirea completa a puterii sursei de energie. Modele disponibile: simple, semi-profesionale, profesionale. Toate modelele au dezaxare maxima laterala. Destinate microtractoarelor intre 10 si 70 CP.

 • 5. Lame de nivelat

             

              Lame frontale pentru nivelat sau optional pentru zapada. Destinate microtractoarelor de la 12 la 50 CP. Cu latimi de lucru cuprinse intre 120 si 230 cm. Dispun de placa frontala de prindere adaptabila mai multor microtratoare. Modele disponibile: simple cu unghiuri de orientare sau cu ridicare hidraulica prin cuplaj push-pull.

 • 6. Pluguri

             

     Pluguri simple, reversibile, reversibile cu retur hidraulic sau cu doua brazdare. Confectionate din fier plin, durabile. Destinate microtractoarelor de la 12 la 70 CP. Optional se pot achizitiona separat kiturile hidraulice pentru plug.

 • 7. Cultivatoare

             

               Cultivatoare pentru pregatirea patului germinativ. Modele simple, profesionale, profesionale cu arcuri. Echipate cu dinti pentru orice tip de teren: dinti elastici, rigizi sau flexibili. 

 • 8. Plug pentru scos...

           

             Pluguri de scos cartofi pentru culturi mari sau mici cu tija. Marginea taisului este tratata pentru protejarea cartofului.

 • 9. Grape

               Grapele se folosesc pentru pregatirea patului germinativ în vederea semanatului, respectiv maruntirea bulgarilor rezultati în urma araturii, afânarea si nivelarea solului, distrugerea buruienilor. Grapele se mai utilizeaza pentru spargerea crustei formate la suprafata solului. Model purtat in 3 puncte cu dinti interschimbabili cu o lungime de 20 cm.

 • 10. Cadre de accesorii

               Pentru prinderea echipamentelor pentru microtractoare cu tija de prindere. Cu o brida, doua sau trei.

 • 11. Rarite

              Rarite reglabile simple sau ranforsate. 

 • 12. Bene basculante

             

               Bene basculante pentru microtractoare cu incarcatura utila de la 250 la 400 Kg. 

 • 13. Scarificatoare

               Cu 3 sau 5 dinti. Pentru maruntirea bulgarilor rezultati în urma araturii, afânarea si nivelarea solului, distrugerea buruienilor.

 • 15. Greble mecanice

  Grebla de fân este proiectata pentru greblarea, răspândirea si intoarcerea masei cosite, care scurtează timpul de uscare. Din cauza bunei adaptari la conturul solului, acest tip de grebla este potrivita pentru orice tip de teren. Datorită construcției simple și robuste, este foarte fiabila și ușor de utilizat, 

 • 16. Piese de schimb...  Selecteaza marca tractorului: