Semanatori pentru seminte mici - Gradinarul Gospodar
Pentru seminte mici
Proiectata de ingineri de teren de specialitate, semănătorile au fost create pentru toti cei care au nevoie de un instrument simplu și precis pentru plantarea de legume si flori: cultivatorii de legume, gradinari organici, gradinari profesioniști,etc.

Principiul de funcționare se bazează pe utilizarea unei role pentru a elimina semintele din sită. La momentul semănării, capacul sitei vă permite să alegeți semintele cele mai potrivite printre listele disponibile pentru aceeași specie. Toți parametrii care asigură material săditor de calitate sunt ușor de reglat: tipuri de seminte, distanța între semințe în rândul semănat, adâncimea care acoperă brazda si în conformitate cu modele, distanța dintre rânduri.

Pentru seminte mici 

 • 2 633,00 lei

  Semanatoare pe un rand .Pretul este unul informativ . Acesta difera in functie de cerintele clientului si anume : suprafata de semanat,tipul de seminte,numarul de discuri,numarul de randuri,sistemul de prindere,marcatoare,fertilizatoare,rulou etc.

  2 633,00 lei
 • 4 886,96 lei

  Semanatoare cu 2, 3 sau 4 randuri.Pretul este unul informativ . Acesta difera in functie de cerintele clientului si anume : suprafata de semanat,tipul de seminte,numarul de discuri,numarul de randuri,sistemul de prindere,marcatoare,fertilizatoare,rulou etc.

  4 886,96 lei
 • 5 016,81 lei

  Semanatoare modulara tractata cu 2 randuri.Pretul este unul informativ . Acesta difera in functie de cerintele clientului si anume : suprafata de semanat,tipul de seminte,numarul de discuri,numarul de randuri,sistemul de prindere,marcatoare,fertilizatoare,rulou etc.

  5 016,81 lei
 • 10 493,25 lei

  Semanatoare cu 5, 6 sau 7 randuri.Pretul este unul informativ . Acesta difera in functie de cerintele clientului si anume : suprafata de semanat,tipul de seminte,numarul de discuri,numarul de randuri,sistemul de prindere,marcatoare,fertilizatoare,rulou etc.

  10 493,25 lei
 • 12 607,80 lei

  Semanatoare tractata cu rulou monobloc.Pretul este unul informativ . Acesta difera in functie de cerintele clientului si anume : suprafata de semanat,tipul de seminte,numarul de discuri,numarul de randuri,sistemul de prindere,marcatoare,fertilizatoare,rulou etc.

  12 607,80 lei
 • 25 828,00 lei

  Semanatoare autopropulsata cu 6, 9 sau 12 randuri.Pretul este unul informativ . Acesta difera in functie de cerintele clientului si anume : suprafata de semanat,tipul de seminte,numarul de discuri,numarul de randuri,sistemul de prindere,marcatoare,fertilizatoare,rulou etc.

  25 828,00 lei