semanatori - Gradinarul Gospodar
Semanatori

Pentru plantare cu succes, însămânțați cu gama Terradonis® care oferă performanțe high-end fara echivalent pe piata. Combinând eficienta low-cost și plantarea de precizie, aceste semănători s-au dovedit utile fermierilor și peisagistilor de peste tot în lume, în special în agricultura organică.
 În funcție de model, ele pot fi folosite pentru a planta semințe mici de legume sau flori (ceapă, morcovi, varză, ridichi, salata, etc.) sau semințe mai mari, cum ar fi porumb, bumbac sau fasole. In versiunea manuală, semănătorile sunt disponibile în 1, 3 sau 6 rânduri. Pentru versiunile propulsate sau tractate, numărul de rânduri este flexibil pentru a satisface toate cerintele dumneavoastra . Pentru intreaga gama sunt disponibile accesorii optionale.


Semanatori 

Subcategorii

 • Pentru seminte mici
  Proiectate de ingineri de teren de specialitate, semănătorile au fost create pentru toti cei care au nevoie de un instrument simplu și precis pentru plantarea de legume si flori: cultivatorii de legume, gradinari organici, gradinari profesioniști,etc.

  Principiul de funcționare se bazează pe utilizarea unei role pentru a elimina semintele din sită. La momentul semănării, capacul sitei vă permite să alegeți semintele cele mai potrivite printre listele disponibile pentru aceeași specie. Toți parametrii care asigură material săditor de calitate sunt ușor de reglat: tipuri de seminte, distanța între semințe în rândul semănat, adâncimea care acoperă brazda si în conformitate cu modele, distanța dintre rânduri.
 • Pentru seminte mari
  Proiectate de ingineri cu experiență de teren pentru plantarea de precizie, aceste semănători au fost create pentru gradinari comercianti care au nevoie de un instrument simplu și precis pentru a semăna semințele mari: fasole, porumb dulce și mazăre.

  Modelul pentru semințe mari utilizează un disc, mai degrabă decât o rolă pentru a extrage simultan una sau două semințe din pâlnie. Discurile cu un singur rând de găuri permit semănatul pentru o sămânță iar discurile cu rând dublu de găuri permit plantarea a două semințe, în același timp. Este utilizat un pinion pentru a defini distanța între semințe pe rând. Unsprezece setări.
  Distanțele pot varia de la 6 la 14 cm pentru discurile cu gauri și de la 30 la 70 cm, pentru discurile cu trei găuri. Ca optiune este disponibil un aplicator de îngrășământ .
 • Semănători polivalente


  Bassi Seminatrici operează cu semănători mecanice de precizie de 50 de ani, timp în care au dezvoltat mai multe inovații tehnice pentru a îmbunătăți calitatea de semănat, punând întotdeauna în primul rând simplitatea de funcționare și de întreținere a mașinilor.
   
  Fiind o companie mică, Bassi Seminatrici nu este limitată pentru a oferi un produs standardizat, dar este în măsură să îndeplinească orice cerere specială sau o cerință a clienților.

  Semănătorile pot semăna tot felul de legume, plante medicinale sau ierburi aromatice, având un sistem pneumatic de distribuție a semințelor.
 • Role însămânțare
  Role de însămânțare pentru semănătorile Terradonis pentru diferite semințe cultivate.