Scule electrice - Gradinarul Gospodar
Scule electrice

           

Sculele electrice Villager sunt caracterizate prin design-ul ergonomic exclusiv cu functii practice, fiind destinate utilizarii profesionale,semiprofesionale precum si hobby. Villager unifica un spectru larg de scule de inalta calitate cu preturi accesibile. Dezvolatrea constanta, perfectionarea, tehnica de ultima generatie precum si introducerea de produse inovative sunt principalele avantaje ale sculelor Villager.  

Scule electrice 

Subcategorii

 • Gama standard

              Sculele electrice din gama standard ofera design-ul ergonomic exclusiv cu functii practice, fiind destinate utilizarii domestice si hobby.

 • Gama premium

               

             Sculele electrice din gama premium ofera cea mai mare calitate a echipamentelor Villager. Destinate uzului profesional sau celor care ravnesc calitatea, produsele Villager din aceasta gama au design compact, fiabilitate crescuta si operare usoara.

 • Gama profesionala

               Sculele electrice din gama profesionala ofera cea mai mare calitate a echipamentelor Villager. Destinate uzului profesional sau celor care ravnesc calitatea, produsele Villager din aceasta gama au design compact, fiabilitate crescuta si operare usoara. Combina nivelul profesional de finisare cu caracteristicile exceptionale ale uneltelor destinate atat mestesugarilor cat si semi-profesionistilor.

 • Masini stationare
  Aici gasiti o gama completa de ferastraie stationare. Calitate garantata, preturi avantajoase pentru toate tipurile de ferastraie stationare disponibile in oferta noastra.

  Fierastraie stationare la cele mai bune preturi!
 • Mixere vopsea
  Cu ajutorul mânerelor sale ergonomice, mixerul de vopsea/mortar se poate controla uşor. Designul vă permite să vedeţi amestecul, iar aparatul poate fi, de asemenea, sprijinit de perete, fără să alunece.
 • Masini de slefuit pereti
  Sistemul GIRAFA este sistemul numarul 1 la nivel global in ceea ce priveste sistemele de slefuire pentru tavan si pereti. Proiectate pentru un volum sporit de extractie a prafului, pot satisface toate cerintele.

  Pentru lucrari in interior (tavane, pereti, pardoseli) pana la inaltimi de 3.5 m, fara scari sau esafodaje. Permite reducerea semnificativa a duratei de lucru in raport cu operatiile similare realizate prin metode clasice.

  Cap cardanic care permite adaptarea la orice valoare a unghiului de atac pe suprafata de slefuit.
 • Aspiratoare
  Sunt prezentate aspiratoare uscate, aspiratoare uscat-umede. Pentru utilizare in firme de curatenie specializate, hoteluri si restaurante, constructii, industrie.

  Principalele caracteristici sunt: functia de suflare, sistemul de blocare 'Pull & Push', manerul ergonomic si spatiul mare de depozitare a accesoriilor. 
 • Generatoare de curent...
  Generatoare de curent utile in orice domeniu. 

  Oferim transport gratuit, in maxim 24 de ore, pentru toate generatoarele de curent disponibile in oferta noastra.
 • Elevatoare electrice
  Elevatoare electrice cu cablu. Putere nominala intre 120 si 800 kg.
 • Aparate de sudura
  Sudarea reprezinta procedeul de imbinare a doua sau mai multe piese, astfel obtinandu-se o legatura egala de rezistenta, care ofera siguranta in executie si exploatare.

  Aparatele de sudura cu invertor sunt produse tehnologice avansate destinate pentru sudare cu arc cu electrod invelit (metoda MMA). 
  Aparatele de sudura cu invertor sunt un nou tip de aparate de sudura, care genereaza valorile de curent necesare prin intermediul circuitelor electronice. Aceste aparate sunt caracterizate de dimensiunile mici, greutatea redusa, eficienta mare, o gama larga de aplicatii, sudura cu rezultate foarte bune, mobilitate mare de transport.
 • Incarcatoare de baterii
  Incarcatoare pentru acumulatori cu electrolit de 12/24V, cu protectie impotriva supraincarcarii si a inversarii polaritatii. Este echipat cu ampermetru pentru a indica starea incarcarii.
 • Compresoare


  Villager ofera compresoare de aer de cea mai buna calitate de uz hobby (casa si gradina) cat si profesional, la cele mai atractive preturi.
 • Aparate de aer
  Pistoale de suflat, regulatoare de presiune, manometru, pistoale ce vopsit, ciocane pneumatice, capsoatoare, aparate de slefuit, foarfeca pneumatica pentru metal, turbocompresor, polizor pneumatic, accesorii.
 • Organizator scule
  Descopera o sectiune dedicata organizarii sculelor. Genti, curele, veste cu buzunare, etc.