Freze rotative de sol pentru tractor - Gradinarul Gospodar
Freze rotative

           Freze agricole destinate sa execute diferite lucrari de maruntire si afânare a solului în vederea pregatirii patului germinativ sau lucrari de prasit, la adâncimi de 6-25 cm, pentru culturile de câmp, pomicultura , viticultura , legumicultura. Frezele de sol asigura o buna maruntire si afânare si permit folosirea completa a puterii sursei de energie. Modele disponibile: freze agricole simple, semi-profesionale si profesionale. Toate modelele au dezaxare maxima laterala. Destinate microtractoarelor intre 10 si 70 CP.

Freze rotative 

Subcategorii

 • Freze agricole standard

              Freza agricola standard cu prindere in trei puncte ranforsat. Cadrul de prindere si transmisia sunt dezaxabile. Livrate cu transmisie prin surub de ruptura. Reglajul adancimii de lucru se face prin patine. Pentru randament mai bun cu freza de sol se lucreaza pe o suprafata plata. Aparatoare laterala pentru protectie.

              Capacul din spate are o grosime considerabila asigurand astfel diminuarea socurilor si este bine finisata.

 • Freze agricole...

              Freze agricole semi-profesionale cu prindere in trei puncte ranforsat. Dezaxare laterala pe axele inferioare. Transmisia fara limitator inclus.

 • Freze agricole...

              Freze agricole profesionale ranforsate cu prindere in trei puncte. Dezaxare laterala pe axele inferioare. Transmisia fara limitator inclus.