Accesorii tractor, motocultor, utilaje si scule - Gradinarul Gospodar

Accesorii pentru tractor, motocultor, motosapa, utilaje si echipamente pentru intretinerea gazonului si scule electrice.

Viitorul gradinii tale!


SC Grãdina Viitorului SRL - Utilaje agricole, unelte si scule de gradinarit

CUI: 26085531
J21/366/09.10.2009

SC GRADINA VIITORULUI SRL este direct importator si distribuitor de accesorii si utilaje agricole, marca MAJAR, cat si de echipamente si utilaje gradina, scule electrice, marca VILLAGER.

Este un magazin destinat atat specialistilor dar si celor care sunt la inceput de drum in domeniul agricol. Oferim o gama larga de accesorii tractor, accesorii motosape, utilaje, unelte destinate agriculturii, pomiculturii si gradinaritului printre care se numara: cositori, plug tractor, plug reversibil, freza tractor, tocatoare tractor, prasitoare motocultor, scarificator, cositoare rotativa, atomizor, masini de slefuit pereti, masina de tuns iarba pe benzina, masina de taiat marmura, etc.

Produsele noastre sunt concepute intr-o maniera moderna conform cerintelor de pe piata agricola si se incadreaza in normele tehnice europene.Sunt durabile si adaptate pentru o utilizare extinsa.

De altfel va punem la dispozitie o gama unica pe piata din Romania si anume gama pentru intretinerea completa a gazonului : aeratoare, distribuitoare de nisip, tavalugi precum si sisteme de irigat.

Echipa noastrã

Echipa noastra este instruita pentru a va asigura un service de calitate prin intermediul Majar Service - Villager Service care va stau la dispozitie pentru indrumare in vederea procurarii si expedierii pieselor de schimb precum si informatii privind utilizarea corecta a utilajelor.

Vã asteptãm sã descoperiti calitatea Majar, respectiv Villager !

Asteptam sa ne inscrieti printre alegerile dumneavoastra !


Servicii si asistenta de calitate!

Urmariti-ne pe Facebook

Contact


Puteti sa ne contactati pentru a plasa o comanda sau informatii suplimentare la numarul de telefon 0735 185 081 sau printr-un mail la info@gradinarul-gospodar.ro

Catalog


Pentru a vizualiza catalogul online dati click pe pictograma:

Garantie


Produsele MAJAR au garantie12 luni, iar produsele Villager au garantie 24 luni.

Transport


Comenzile se expediaza in maxim 24 h de la data plasarii comenzii. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare folositi numerele de contact sau adresa de e-mail info@gradinarul-gospodar.ro

*Pentru comenzile mai mari de 500 de lei transportul este gratuit .