Puteti cumpara produse din magazinul nostru folosind urmatoarele metode de plata:

Plata Online (carduri acceptate) :

Metode diversificate de plată, incluzând: plată online cu orice card de debit/credit emis sub siglele Visasau MasterCard (inclusiv Maestro și carduri business/corporate), plați recurente, plată în rate).

Plata Ramburs (numerar la curier) :

Puteti achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate la livrare.Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Ordin de plata sau depunere in cont :

Plata prin Ordin de plata(transfer bancar) pe baza facturii proforme dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Factura proforma este valabila 5 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea sumei aferente in contul SC CHRISTINE BUZESCU PRODIMPEX SRL.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastre, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforme.

Depunere in cont :

Plata se face in baza facturii proforme emise de catre SC CHRISTINE BUZESCU PRODIMPEX SRL dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Plata se face prin depunere contul SC CHRISTINE BUZESCU PRODIMPEX SRL prezente pe factura proforma direct la sediul unei banci comerciale. Factura se poate platii in termen maxim de 3 zile lucratoare de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza ulterior.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe dispozitia de plata sa fie mentionat numarul facturii proforme.

Numerar la sediul nostru :

Puteti achita numerar produsele comandate direct la sediul nostru.