SC Christine Buzescu Prodimpex SRL

CUI: RO16952121           BANCA: BANCA ROMANA PENTRU DEZVOLTARE (BRD)                              
J03/1954/2004               CONT RON: RO85BRDE030SV20709600300                                  

Ne prezentăm ca fiind unic importator și distribuitor al accesoriilor agricole, fabricate in Franța de către firma MAJAR precum și al semănătorilor utile fermierilor și peisagistilor de peste tot în lume, în special în agricultura organică cu performanțe high-end fără echivalent pe piață, fabricate in Franta de Terradonis®.

Sunt branduri de renume ce se impun cu succes pe piața mondială de profil, constituind un partener de încredere pentru cei ce aleg calitatea și tehnica avansată. Sunt unice atât prin design, calitate și durabilitate în timp.

Venim in intampinarea clienților noștri cu o gamă largă de accesorii si unelte destinate agriculturii, pomiculturii si gradinaritului.

De-a lungul timpului ne-am dedicat tuturor clientilor doritori de astfel de produse, am incercat sa le satisfacem toate cerintele, sa ne adaptam la nevoile acestora precum si ale pietei de profil, atat printr-o tehnica avansata cat si prin serioziatatea si promptitudinea raspunsurilor noastre.

Produsele sunt concepute într-un stil modern, durabil și adecvat pentru utilizare de lunga durata.

Va oferim o gama unica in Romania, o gama completa de întreținere a gazonului: aeratoare, distribuitori nisip, tavalugi și sisteme de irigat.

Asteptam sa ne inscrieti printre alegerile Dvs., sa devenim prioritari in planurile de dezvoltare pe care le aveti si nu in ultimul rand va asteptam oricand cu sugestii in vederea imbunatatirii serviciilor noastre.