Acasa

Cele mai cumparate

Zdrobire sau mărunțire?

Zdrobire sau mărunțire?

Pentru a alege un dispozitiv adecvat, este important să știți ce puteți face cu biomasa zdrobită și ce să faceți cu o biomasă mărunțită.


Biomasă zdrobită

Biomasa poate fi folosită în diferite moduri cu ajutorul tocătoarelor Villager. Prin zdrobire, obțineți biomasă cu diametru mai mare, care poate fi folosită pentru acoperirea pamântului, pentru compost și pentru producția de lut. 

Ce este compostul și pentru ce se utilizează?

Compostul este o materie bazată pe plante în procesul de descompunere care este folosit ca îngrășământ natural. Compostul are o gamă foarte largă de utilizări în procesele de producție a produselor ecologice. Așa veți conserva mediul înconjurator, iar solul va refolosi resursele nutritive fără a se folosi compostul artificial. 
Compostul este masa organică naturală care provine din descompunerea materiei organice din cauza aerului. compostul poate fi aplicat pretutindeni dacă structura solului trebuie schimbată (pentru fructe, agricultură, horticultura și alte arii de utilizare)

Biomasă mărunțită

Când aveți grijă de grădina dvs., multe crengi, frunze uscate și ramuri se îngrămădesc. Împreună cu alte resturi de plante, pot fi folosite pentru a obține energie. Atunci când se utilizează tocătorul, conținutul cubic al biomasei devine mai mic. Această biomasă poate fi folosită mai târziu pentru a face brichete. 

Brichetele sunt realizate prin aplicarea presiunii pe părți mici de lemn fără adăugarea elementelor adezive. Pot înlocui combustibilii fosili, se reduce emisia în mediul înconjurător, dispare efectul de seră  și sunt ușor de utilizat.

Lasă un răspuns