Acasa

Cele mai cumparate

Cum alegem un pulverizator?

Cum alegem un pulverizator?

Pentru a alege un pulverizator în funcție de nevoile dvs., trebuie mai întâi să răspundeți la următoarele trei întrebări:

MANUAL, PE COMBUSTIBIL SAU BATERII?

Villager are o gamă largă de diferite modele de pulverizatoare manuale, alimentate cu combustibil și alimentate cu baterii. În funcție de volumul de lucru, viteza de lucru și locul de utilizare, puteți alege un alt tip de pulverizator.

UTILIZAREA PREVĂZUTĂ

Scopul de bază al mașinilor de stropit este tratarea fructelor, legumelor, viilor, florilor etc. Pentru suprafețe mai mici, cea mai bună alegere sunt pulverizatoarele manuale. Pentru fructe și viță de vie, se folosesc pulverizatoare pe combustibil. Suprafețele interioare, cum ar fi serele, necesită pulverizatoare cu acumulator care nu eliberează gazele de evacuare nocive.

FRECVENȚA DE UTILIZARE

Dacă aveți nevoie de un pulverizator pentru utilizarea ocazională pe suprafețele mici și pentru diverse utilizări, ar trebui să optați pentru unul dintre pulverizatoarele manuale de diferite volume. Pulverizatoarele pe bază de combustibil permit o funcționare mai îndelungată cu o eficiență mai mare. Pulverizatoarele cu acumulator generează o satisfacție reală în muncă, indiferent de frecvența utilizării, iar capacitatea mare a bateriei permite o perioadă lungă de lucru.

Lasă un răspuns