Acasa

Cele mai cumparate

Posted by        Grădină     0 Comments      views (1353)
Pentru a alege un dispozitiv adecvat, este important să știți ce puteți face cu biomasa zdrobită și ce să faceți cu o biomasă mărunțită.
Posted by        Atelier     0 Comments      views (929)
Sudura manuală prin sudură cu arc (MMA) sau prin sudare prin lipire este un proces care topeste și unește metalele prin încălzirea lor cu ajutorul unui arc metalic între electrodul metalic acoperit și piesa de prelucrat. Învelișul exterior al electrodului ajută la realizarea arcului și asigură gazul de protecție și o bandă de zgură pentru a proteja sudura împotriva contaminării. Miezul electrodului asigură cea mai mare parte a metalului care umpl
Posted by        Atelier     0 Comments      views (1094)
Regula principală cu mașinile de găurit - cu cât motorul este mai puternic, cu atât aplicabilitatea aparatul este mai largă. În funcție de utilizare pot fi: șurubelnițe electrice, ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, bormașini electrice fără fir.
Posted by        Atelier     0 Comments      views (902)
Bateriile descărcate cu siguranță vă pot distruge planurile. Caracteristica de bază a redresorului este încărcarea bateriilor sau reîncărcarea suplimentară, a mașinilor de lucru și a diferitelor vehicule de teren. Acestea pot avea 6, 12 sau 24 V, și puteri diferite în Ah.
Posted by        Atelier     0 Comments      views (942)
Polizoarele unghiulare sunt ideale pentru o varietate mai mare de lucrări, în timp ce mașinile de polizare pneumatice sunt folosite pentru lucrări mici și sunt mai ușor de utilizat. Aplicarea acestor tipuri de unelte este destinată operațiilor de tăiere și șlefuire pe diferite materiale.