Polizare și șlefuire

Polizare și șlefuire

Sculele electrice din gama STANDARD oferă design-ul ergonomic exclusiv cu funcții practice, fiind destinate utilizării domestice și hobby.

Sculele electrice din gama PREMIUM oferă cea mai mare calitate a echipamentelor Villager. Destinate uzului profesional sau celor care râvnesc calitatea, produsele Villager din aceasta gamă au design compact, fiabilitate crescută și operare ușoară.

Sculele electrice din gama PROFESIONALĂ ofera cea mai mare calitate a echipamentelor Villager. Combină nivelul profesional de finisare cu caracteristicile excepționale ale uneltelor destinate atât meșteșugarilor cât și profesioniștilor.

Villager oferă o gamă largă de polizoare unghiulare pentru hobby, semi-profesionale și profesionale. Mașinile de polizat au o carcasă ușoară a cărei structură vă permite să manevrați aceste unelte cu siguranță și să vă simțiți confortabil. Gama Villager de polizoare electrice include, de asemenea, polizoare de înaltă calitate concepute pentru uz profesional.

Polizoarele VPL se caracterizează prin greutatea redusă, motorul puternic și cuplul ridicat. Ele sunt concepute pentru a satisface nevoile exigente ale profesioniștilor pentru toate tipurile de tăiere, șlefuire, lucru brut, indiferent de locul de utilizare - în casă, atelier sau garaj.

Mașinile electrice de șlefuit sunt proiectate pentru nivelarea și obținerea suprafețelor perfect plane. Este instrumentul esențial al fiecărui atelier pentru pregătirea vopsirii lemnului sau a altor materiale.

Operațiunea de șlefuire presupune o mare precizie pentru ca piesa să ajungă la forma și dimensiunea dorită. Atunci când utilizăm polizoarele de banc în operațiunile de șlefuire trebuie să se respecte anumite reguli de folosire și siguranță.

Ne cerem scuze pentru neplăceri.

Caută din nou ce te interesează