Bormașini Villager

Bormașini

Bormașinile fără fir Villager sunt unelte multifuncționale concepute pentru mai multe lucrări de artizanat fiind caracterizate prin design-ul ergonomic exclusiv cu functii practice, fiind destinate utilizarii profesionale,semiprofesionale precum si hobby. Mandrinele sunt compatibile cu o gamă largă de burghie cu capete rotunde și hexagonale și alte accesorii. Toate bormașinile electrice fără fir sunt echipate, de asemenea, cu o transmisie pe mai multe niveluri, care vă permite să reglați cuplul pentru a obține o înșurubare precisă și strânsă.

Villager oferă numeroase ciocane electrice cu mandrine SDS PLUS și SDS MAX pentru hobby, semi-profesionale și profesionale. Fiabile și ușor de utilizat, acestea vor transforma chiar și cea mai dificilă activitate în plăcere.

Fiecare mașină, de la cele mari și puternice până la cele mai mici, este rezultatul unei căutări a celei mai avansate soluții. O soluție în fiecare sens: calitate, preț, performanță. Adică ceea ce reprezintă Villager.

Cu mașinile de găurit electrice puteți efectua activități cum ar fi găurirea în ipsos și cărămizi, amestecarea vopselurilor, înșurubare, găurirea materialelor ceramice și altele asemănătoare. Utilizarea unui burghiu cu viteză mică este ideală atunci când aveți nevoie de o viteză și putere minimă. Viteză medie este preferată pentru găurirea metalelor grele, a materialelor plastice și a laminatelor. Viteza rapidă de găurire este ideală atunci când aveți nevoie de putere maximă, în lemn, aluminiu, alamă și altele asemenea. Ciocanele electro-pneumatice au o aplicabilitate mai mare decât cele care folosesc vibrația și cu ele puteți executa sarcini mai solicitante, cum ar fi demolarea betonului și datul găurilor de un diametru mare în beton și cărămizi.

Suntem la dispoziția dvs. pentru a vă sfătui cu privire la utilizarea corectă, alegerea celei mai potrivite mașini, măsuri de siguranță, factorii care afectează rezultatele și longevitatea produsului.

Ne cerem scuze pentru neplăceri.

Caută din nou ce te interesează