Bricolaj

Bricolaj

Fie ca sunteți profesionist sau doar vreți să vă faceți singur reparațiile sau îmbunătățirile în casă, veți putea găsi aici oferte cu diferite tipuri de scule și accesorii pentru diferite lucrări, mai mari sau mai mici, de construcții sau în gospodărie. 

Mașinile electrice de prelucrare a lemnului de la Villager vă oferă diverse posibilități de utilizare, cum ar fi răzuirea, tăierea și șlefuirea suprafețelor din lemn. Dacă sunteți obișnuit sau nevoia vă obligă să lucrați cu metaul, aparatele de sudură cu invertor Villager sunt caracterizate de dimensiunile mici, greutatea redusă, eficiență mare, o gamă largă de aplicații.

În situația unei pene de curent este absolut firesc să ai în casă un generator de energie electrică pentru a pune în funcțiune din nou aparatele din gospodărie sau din cadrul unei firme. Este esențial sa purtați echipamente de protectie corespunzatoare pentru a vă proteja eficient, respectiv să eliminați riscurile la care vă supuneți. 

În afară de protecție, care este vitală, pentru menținerea spațiului în deplină curățenie, vă sunt prezentate aspiratoare uscate, aspiratoare uscat-umede profesionale cu suficientă putere ca să facă față unei utilizari mai îndelungate, dar si actionarii pe suprafete mai dificile.

Pentru cei care preferă aerul comprimat în schimubl electricității, Villager vă oferă aparate de aer destinate unei serii variate de aplicatii din domenii diferite, la preturi accesibile, precum: pistoale de vopsit, de suflat, presiune roti si pentru extragerea combustibilului, capsatoare, masini de slefuit, ciocane, foarfeca, filtre de aer, polizor unghiular, aparate pentru taierea metalului, turbocompresor cu sistem HVLP, dar și numeroase accesorii.

Toate produsele mentionate poarta marca Villager, un nume recunoscut la nivel european, calitatea si fiabilitatea acestora fiind aspecte de necontestat.

Ne cerem scuze pentru neplăceri.

Caută din nou ce te interesează