pruner

Foarfece cu brat lung pentru taiat crengi

Tăierea pomilor fructiferi include un număr mare de tehnici și metode utilizate pentru a combate creșterea, înlătura ramurile rupte, având simultan funcția de a stimula înflorirea și înmugurirea. Anumite microorganisme dăunătoare locuiesc adesea pe ramuri în timpul iernii, ale căror potențial infecțios este înlăturat prin tăiere.

Scopul principal al tăierii pomilor fructiferi este de a obține o creștere calitativă a fructelor și de a realiza o relație adecvată între mugurii vegetativi și fructe, pentru a stabili un echilibru între creștere și randament.

Pentru fiecare specie există o modalitate specifică de tăiere în funcție de locație și genul de înmugurire, aceasta fiind făcută de o persoană calificată, deși este cunoscut în mod public "mai bine orice fel de tăiere decât niciuna".

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)