Aparate de spălat cu presiune Villager

Aparate de spălat cu presiune

Villager vă oferă o gamă extrem de largă de masini de spalat cu presiune atat cu apă rece cat și cu posibilitatea de alimentare la apa calda. Au o arie largă de acoperire. 

Aceste mașini de spălat sub presiune pot fi utilizate pentru curățarea diferitelor tipuri de murdărie. Mașini compacte și versatile, excelente pentru curățarea aleilor, drumurilor de acces, curților, balcoanelor, autoturismelor, scărilor și alte suprafețe. Remarcabil de flexibile, asamblate cu ușurință, cu o mulțime de echipamente suplimentare, sunt capabile să curețe murdăria cea mai persistentă. Puteți obține performanțe mai bune de curățare cu un consum redus de apă.

Modelul VHW 150 H ocupă un loc special în gama de mașini de spălat Villager. Este renumit în primul rând pentru performanțele, calitatea și designul său. Este echipată tehnic cu un arzător diesel care poate încălzi apa până la 90 de grade. Posibilitatea de a încălzi apa face ca acesta să fie convenabil pentru utilizarea în activități de spălare mai solicitante, cum ar fi suprafețele grase și suprafețele înghețate în timpul iernii. Se dovedește a fi indispensabil pentru curățarea zonelor extinse în aer liber, spațiilor industriale cu mașini sau orice alte situații în care este necesară apa caldă.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)