Freze de zăpadă Villager

Freze de zăpadă

Frezele de zăpadă  Villager sunt întotdeauna gata pentru iarnă. Îndepărtarea zăpezii de pe drumuri, trotuare, trasee, parcări, grădini și parcuri poate fi acum ușoară și fără stres. Doar bucurați-vă de frumusețea de albului pur!

În oferta noastră fac parte începând de la freza de zăpadă electrică cu un cadru ușor, perfectă pentru zone rezindețiale, la cel mai compact model, extrem de eficient la temperaturi foarte joase, ușor de folosit, poate îndeparta zăpada rapid și o transferă oriunde aveți nevoie.

Frezele de zăpadă Villager sunt conduse de puternicele motoare OHV care au performanțe maxime necesare pentru a lucra în condiții dificile de iarnă. Un sistem special de pornire electrică facilitează pornirea motorului la temperaturi scăzute. Frezele de zăpadă au fost concepuți astfel încât să fie ușor de folosit în toate condițiile meteorologice. Cauciucurile late cu șanțuri adânci sunt mai bune pentru suprafețele înghețate, realizeazând o aderență maximă. Frezele de zăpadă Villager  sunt întotdeauna pregătite pentru provocări de iarnă, sunt echipate cu lumină de noapte LED pentru munca pe timp de noapte, mâner cu încălzire care permite o muncă confortabilă la rece, comenzi disponibile pentru o siguranță sporită, transmisie multi-nivel cu două viteze înapoi pentru manevrabilitate mai ușoară și manipulare, conceput pentru cel mai pretențios client care nu face niciun compromis!

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)