Mașini de despicat lemne Villager

Despicătoare lemn

Masinile de despicat lemne Villager sunt puternice, sigure și usor de folosit. Cu aceste masini, lemnul de foc se despică rapid și precis.

Villager ofera mai multe modele de despicatoare verticale de bușteni cu forță de despicare diferite, lungimi diferite și capacitati de diametru diferite.

Despicătoarele robuste pentru lemn  Villager au un sistem hidraulic de cea mai bună calitate pentru o putere de crapare a lemnului mai mare a bușteanului. Acest sistem hidraulic, împreună cu un debit optim de ulei, asigură o funcționare continuă fără supraîncălzire. Lama este proiectată special pentru a obține rezultate mai bune de despicare când se lucrează cu lemn de diferite proprietăți.Toate mașinile de despicat lemne sunt proiectate astfel încât să ofere utilizatorului un acces simplu în timp ce efectuează diferite operații, păstrând în același timp un nivel ridicat de siguranță

Vă oferim masini monofazice ce au o forță de despicare de 5 T, 7 T și 8 T sau masină trifazică cu forță de despicare de 12 T. Aceste modele sunt echipate cu un cutit aditional care despica lemnul în patru părți.

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)