Drujbe electrice sau cu motor pe benzina

Drujbe

Drujbe electrice sau pe benzina, disponibile intr-o gama variata de modele in functie de nevoile dumneavoastră.

Drujbele pe benzină sunt ușor de utilizat având un cuplu mare ce oferă rezultate excelente. Sunt puternice si eficiente. 

Împreună cu experți în industria de mașini, în ultimii ani, Villager a dezvoltat o nouă platformă de motoare cu lanț. Prin utilizarea tehnologiilor contemporane și a materialelor noi, au fost realizate rezultate de invidiat în domeniul îmbunătățirii calității, fiabilității și durabilității mașinilor.

Unele dintre caracteristicile drujbelor Villager aparținând acestei generații sunt:

  • carcasa este fabricata din magneziu.
  • mânerul frontal este proiectat pentru a reduce riscul de rănire.
  • emisie redusă de gaze de eșapament în scopul protecției mediului
  • soluții de design care fac din operarea ferăstrăului cu lanț mult mai ușoară și îmbunătățesc experiența utilizatorului
  • soluții tehnice în domeniul mecanicii care fac aceste ferăstraie cu lanț mai fiabile și mai eficiente din punct de vedere al costurilor

Caracterizate prin tensionarea lanțului lateral, filtru de aer dublu, pompa de ulei reglabila.

Ferăstraiele cu lanț din SERIA PORTOCALIE au fost concepute pentru gospodari și meșteșugari, potrivite pentru pregătirea lemnului de foc; întreținerea gospodăriilor; tăierea lemnului; tăiere de ramuri și alte utilizări în agricultură și silvicultură.

Drujbele cu motor electric sunt ușoare și confortabile, lanțurile electrice de tip Villager sunt o soluție excelentă pentru treburile casnice. antrenate de motoarele electrice puternice, sunt tratate printr-o capacitate mare de tăiere.

Ne cerem scuze pentru neplăceri.

Caută din nou ce te interesează