Motoburghie de pământ

Ai nevoie de un motor burghiu? Alege unul din modelele marca Villager, pentru unul sau 2 operatori. Comanda se poate realiza online sau telefonic, contactand reprezentantii magazinului, livrarea urmand a fi efectuata in maxim 24 de ore, prin serviciile de curierat. 

Motoburghiele agricole sunt echipamente destinate realizarii de gauri in scopul plantarii vitei-de-vie, a pomilor fructiferi si altor culturi. Insa eficienta acestei operatiuni, timpul redus de executie si efortul minim depus in acest sens sunt aspecte influentate si de tipul motorului cu care echipamentele sunt echipate. Daca vrei sa te bucuri de toate avantajele mentionate, ai nevoie de un motor burghiu puternic si performant, cum sunt cele oferite de gradinarul-gospodar.ro. 

Astfel, in functie de cerinte si necesitati, poti alege un motor burghiu racit cu aer, in 2 sau 4 timpi, cu valori diferite in ceea ce priveste puterea, capacitatea motorului, capacitatea rezervorului si tipul combustibilului folosit. 

Modelul VPH 43 este destinat pentru o persoană, în timp ce modelul VPH 173 necesită prezența a doi operatori deoarece are o putere mult mai mare.

 

Ne cerem scuze pentru neplăceri.

Caută din nou ce te interesează