Utilaje grădină

Filtrare dupa

Cele mai cumparate

Utilaje grădină

Utilaje grădină

Indiferent că sunteți un grădinar începător sau un agricultor cu tradiție, utilajele pentru grădină și agricultură vă oferă tot ce aveți nevoie în grădină, iar trecerea la procesul mecanizat ne ușurează cu mult această muncă.

Aici veti găsi produse cu performanțe remarcabile, durabile și inovative. Gama noastră conține utilaje pentru: prelucrarea solului, îngrijirea gazonului, îngrijirea plantelor, prelucrarea lemnului, sisteme de irigat, echipamente de curățenie, echipamente de protecție precum și accesorii/piese.

Pentru aceste produse se asigură şi piese de schimb, reparaţii în garanţie şi post-garanţie.

În rândul celor mai căutate utilaje pentru grădină, disponibile în magazinul nostru, se numară: motosape, motocultoare, motoburghie de pământ, maşini de tuns gazonul, fierăstraie, motocoase, trimere, tractorașe de tuns gazon, aeratoare și tăvălugi pentru gazon, accesorii pentru irigat, tocătoare pentru crengi, mașini de despicat lemnul, suflante, aspiratoare, atomizoare, pulverizatoare, freze de zăpadă precum şi pluguri, cultivatoare, grape, rarițe și alte unelte agricole profesionale, semiprofesionale şi hobby.

Ne cerem scuze pentru neplăceri.

Caută din nou ce te interesează