Prese de balotat

MOUNTAINPRESS este o gamă de prese de balotat mici, care presează fânul, rulând-o în baloturi cilindrice. Mașinile de balotat MOUNTAINPRESS produc o cantitate de fân de 20/25 kg, în medie, la fiecare 40 de secunde.

Puterea totală pe oră este de aproximativ 1.500 kg de fân. Camera de presiune staționară este formată din role de aluminiu care formează baloturi de fân "moi". Miezul presat permite fânului sa aiba o transpirație adecvată și împiedica formarea mucegaiului. Pe partea exterioară, balotul este puternic presat pentru a crea un strat protector rezistent la apă. Balotul este presat pentru a-si pastra calitatea prin mentinerea semintelor si a florilor in interiorul baloturilor.

Toate balotierele MOUNTAINPRESS înfășoară baloții printr-o plasă rezistentă la radiații UV. Datorită manevrabilității, înălțimii reduse și a centrului scăzut al greutății, presele cu balotat MOUNTAINPRESS sunt ideale și pentru lucru in zonele deluroase și muntoase. Dimensiunile lor mici le fac potrivite chiar și pentru lucrările de îngrijire a solului.

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)