Trimmer pentru gard viu Villager

Trimmer pentru gard viu

Simplu de folosit și manevrat, trimmerele din gama noastră pot fi folosite pentru operațiuni de detaliu, prin care să dai unor arbuști sau unui gard verde forme aparte.

Trimmerele de tuns gard viu sunt instrumente indispensabile atunci când principala ta ocupație este îngrijirea grădinilor, dar și atunci când faci acest lucru doar ca un hobby. Disponibile pe benzină sau electrice, oferă o autonomie de lucru foarte bună. 

Pentru un gard viu de invidiat, taiat cu precizie maxima, ai nevoie de un trimmer Villager care iti asigura rapiditate si usurinta in realizarea acestei operatiuni. Ai de ales intre timmere electrice fara fir sau prevazute cu motor, toate combinand designul ergonomic cu fiabilitatea si eficienta in functionare, rezultand in echipamente de prima mana, ideale atat pentru gardurile joase, cat si pentru cele inalte.

Cu frana electrica sau mecanica, raspund cu succes chiar si celor mai exigente cerinte, dovedindu-se a fi un ajutor real in activitatile de intretinere a gradinilor.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)