Ciocane rotopercutoare Villager

Ciocane rotopercutoare

Sculele electrice din gama STANDARD oferă design-ul ergonomic exclusiv cu funcții practice, fiind destinate utilizării domestice și hobby.

Sculele electrice din gama PREMIUM oferă cea mai mare calitate a echipamentelor Villager. Destinate uzului profesional sau celor care râvnesc calitatea, produsele Villager din aceasta gamă au design compact, fiabilitate crescută și operare ușoară.

După construcție și mod de utilizare, ciocanul rotopercutor se aseamană cu bormașina, diferența fiind puterea. La ciocanul rotopercutor energia loviturii ajunge până la cativa Jouli, iar la mașina de găurit aceasta de obicei nici nu este indicată în specificațiile produsului. Un rotopercutor este recomandat pentru găurirea în beton, față de o bormașină cu funcție de găurire cu percuție.

Pentru găurirea zidurilor de caramidă sau beton este necesar să se utilizeze burghie de impact sau burghie rotative. Dacă peretele constă dintr-o rocă goală cu un material poros, forați doar cu rotație, deci fără impact. Același lucru este valabil și pentru cărămizi poroase și pereți din elemente placate. Pentru a lucra cu aceste materiale, sunt necesare burghie pentru zidărie. Un astfel de burghiu conține în partea de sus o placă din metal dur.

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)