Mașini de găurit și înșurubat

Filtrare dupa

Pret

Pret

Putere

Putere

Dimensiune mandrina

Dimensiune mandrina

Adancime de gaurit in otel

Adancime de gaurit in otel

Adancime de gaurit in beton

Adancime de gaurit in beton

Adancime de gaurit in lemn

Adancime de gaurit in lemn

Cele mai cumparate

Mașini de găurit și înșurubat Villager

Mașini de găurit și înșurubat

Sculele electrice din gama STANDARD oferă design-ul ergonomic exclusiv cu funcții practice, fiind destinate utilizării domestice și hobby.

Sculele electrice din gama PREMIUM oferă cea mai mare calitate a echipamentelor Villager. Destinate uzului profesional sau celor care râvnesc calitatea, produsele Villager din aceasta gamă au design compact, fiabilitate crescută și operare ușoară.

Cu mașinile de găurit electrice puteți efectua activități cum ar fi găurirea în ipsos și cărămizi, amestecarea vopselurilor, înșurubare, găurirea materialelor ceramice și altele asemănătoare. Utilizarea unui burghiu cu viteză mică este ideală atunci când aveți nevoie de o viteză și putere minimă. Viteză medie este preferată pentru găurirea metalelor grele, a materialelor plastice și a laminatelor. Viteza rapidă de găurire este ideală atunci când aveți nevoie de putere maximă, în lemn, aluminiu, alamă și altele asemenea.

Suntem la dispoziția dvs. pentru a vă sfătui cu privire la utilizarea corectă, alegerea celei mai potrivite mașini, măsuri de siguranță, factorii care afectează rezultatele și longevitatea produsului.

Sunt 13 produse.

Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)