Organizatoare pentru scule Villager

Organizatoare pentru scule

Îți punem la dispozitie produse pentru transportul și depozitarea într-un mod ordonat a uneltelor și instrumentelor de lucru, cum ar fi: genți, centuri, veste sau organizator de perete pentru depozitarea sculelor și uneltelor într-un mod inteligent.

Un model de vestă de scule extrem de confortabilă, prevazută cu catarame pentru ajustarea în funcție de constituția fiecărei persoane în parte. Ușoară, ea este confecționată din materiale rezistente și reprezintă un articol de mare ajutor în special inspectorilor de șantier sau altor persoane care poartă cu ei anumite unelte și instrumente de lucru. Aceasta are o mulțime de buzunare și compartimente cu scai sau fermoar.

Geanta pentru scule fabricata de Villager este confecționată din materiale rezistente cu durabilitate în timp, încăpătoare, compartimentată inteligent și totodată având numeroase buzunare și alte spații de depozitare la exterior. Transportul genții poate fi realizat atât pe umăr cât și în mână, produsul fiind prevăzut în acest sens cu mâner și curea ce prezintă posibilitatea de ajustare în funcție de preferințe. De asemenea, aceasta din urmă este dotată cu o pernuță la interior, amplasată în partea ce vine peste umăr, pentru un plus de confort.

O centură pentru scule îți permite să păstrezi mai multe unelte de lucru, dar cel mai important, îți oferă posibilitatea de a le purta cu tine pretutindeni, într-un mod mai mult decât confortabil. Prețurile de achiziție sunt avanatajoase, iar livrarea este efectuată în toată țara.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)